Generació Digital: TETRIS

Sunday, July 30, 2006

Ariadna al Laberint de...LocoRoco (PSP)


Quin descans! Després de la setmana passada ja començava a tenir por d'haver acceptat aquesta secció. Primerament vull dire que m'ha encantat. És tant colorista i detallista. Sempre et veus rodejats d'aquestes simpàtiques boles i et sents atret irremediablement per les seves cares somrients.

La mecànica del joc és molt senzilla, ets una boleta, un Loco Roco, i et vas movent per una serie de laberints de plataformes amb els botons de dreta i esquerra. Amb aquests botons el que es mou és l'escenari en sí, i el Loco va botant per les plataformes ( em diu el Francesc que té alguna semblança amb les fases extres del Sonic 1, però no les he vist mai!). També pots saltar i recollir flors o altres LocoRoco que s'uniran a tú i anireu fent una bola més gran. Els mapes són variadíssims i tenen ademés secrets ocults com nous nivells. Els gràfics semblen uns dibuixos infantils, però es mouen molt bé, i li escauen d'alló més al joc, i la música també acompanya.

Ah! Una cosa que haig de dir és que a diferencia de la setmana passada, m'ha agradat molt jugar amb la PSP. Per què? Perque no has d'endollar res, ni encendre la tele ni res. Apretes un botó i ja pots començar. He de reconeier que me l'he emportada al llit per poder seguir jugant. Sí, jo que fins fa quatre dies em mirava els videojocs una mica de lluny, he acabat jugant al llit per seguir difrutant una mica més.

Simplement una bona dosi de bon rotllo i simpatia pel LocoRoco.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

A fantastic possibility in my opinion and it would have been a wonderful practical knowledge to find out this web site. Very difficult to discover such useful web site or blog site. I have many devices and receiving a perception of them proved helpful and energy has been discovering about this web site. From time to time my intend to make my personal site along with my excitement keeps growing as a result of this website. I we do hope you will be more effective. douchebag workout unblocked

9:08 AM  
Blogger Brad Litt said...

Grow Castle Mod The order of phones in the list doesn’t go from best to worst, but from the most expensive to the cheapest.

2:57 AM  

Post a Comment

<< Home